Home

Izjava o pristupačnosti

Jura obrt za web dizajn nastoji svoje mrežne stranice učiniti pristupačnima u skladu sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora Republike Hrvatske („Narodne novine“, broj 17/19; dalje u tekstu: Zakon) kojim se prenosi Direktiva (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća od 26. listopada 2016. o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora (SL L 327, 2.12.2016.).
Ova Izjava o pristupačnosti primjenjuje se na mrežno sjedište Jura obrt za web dizajn koje se nalazi na adresi https://www.juraweb.hr/.

Stupanj usklađenosti

Mrežno sjedište https://www.juraweb.hr/ u potpunosti je usklađeno sa Zakonom.

 

Priprema ove izjave o pristupačnosti

Ova je izjava sastavljena 17. listopada 2020. godine, prema Predlošku izjave o pristupačnosti koji je u skladu s Direktivom (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora, a utvrđen je Provedbenom odlukom Komisije (EU) 2018/1523.
Procjena usklađenosti sa zahtjevima pristupačnosti rezultat je samoprocjene od Jura obrt za web dizajn te strane organizacije koja kontrolira i ocjenjuje stanje pristupačnosti HIKEORDERS, Address82 SArchwyck Cir, The Woodlands Texas TX 77382, USA.
Izjava je zadnji put preispitana 18. listopada 2020. godine. Jura obrt za web dizajn redovito revidira ovu izjavu te vodi računa o stanju mrežnih stranica

Povratne informacije i podaci za kontakt

Molimo korisnike ovih mrežnih stranica ako primijete neusklađen sadržaj, koji nije obuhvaćen ovom izjavom, da o tome obavijeste Jura obrt za web dizajn.
Sve upite vezane uz pristupačnost mrežnog sjedišta za Jura obrt za web dizajn korisnici mogu uputiti putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Postupak praćenja provedbe propisa

Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske je tijelo nadležno za praćenje usklađenosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora sa zahtjevima pristupačnosti kao i za nadzor nad provedbom Zakona.
U slučaju nezadovoljavajućih odgovora na obavijest ili zahtjev za povratne informacije o pristupačnosti ovih mrežnih stranica, korisnici se mogu obratiti Povjereniku za informiranje putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..